La comunitat Apropa Cultura creix i fa xarxa amb més de 100 equipaments

Una xarxa de més d’un centenar de teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus d’arreu de Catalunya conforma actualment la comunitat Apropa. Més de 35.000 usuaris d’entitats socials s’han beneficiat del programa en el que portem d’any i, en total, des de 2006, més de 216.000.

L’Apropa Cultura porta ja 12 anys posant l’èmfasi en el poder transformador de la cultura i treballant per fer-la accessible als col·lectius més vulnerables de la societat.

La 4ª Setmana Apropa es celebra del 22 al 28 d’octubre amb activitats a tots els equipaments que participen al programa, una campanya de sensibilització i un spot amb els treballadors dels equipaments com a protagonistes.

Els treballadors i les treballadores dels equipaments fan gran l’Apropa Cultura. El compromís dels més de cent programadors culturals, institucions i mecenes que formen part d’Apropa Cultura i dels seus treballadors fa que persones en situació de vulnerabilitat gaudeixin d’experiències úniques que reverteixen positivament en el seu benestar físic i mental. Per això, a la campanya d’enguany, els treballadors dels equipaments que formen part de
la xarxa Apropa són els protagonistes de l’spot promocional dirigit per la productora Funky Monkey.

Entre els col·lectius que s’han beneficiat de les activitats d’Apropa Cultura des de 2006 hi ha persones amb discapacitat intel·lectual, amb discapacitat física, de l’àmbit de la salut mental, dones, gent gran, persones amb addiccions o immigrants, entre d’altres. Usuaris i treballadors són el veritable motor de l’Apropa i, per aquest motiu, la campanya de la Setmana Apropa d’enguany fa servir el hashtag #somApropa.

Voleu saber més sobre aquest projecte? Visteu la web Apropa Cultura