La Cultura no s’atura

El COVID-19 ens ha obligat a parar i tots els espectacles programats al Teatre Plaza s’han hagut de cancel·lar o reprogramar.

Els  espectacles que estaven previstos per al mes de març, abril i maig ja tenen nova data. Podeu consultar-les a l’apartat de Programació del Teatre Plaza.

Amb motiu de les mesures preventives pel COVID-19 ens veiem obligats a crear una nova sessió de l’espectacle Señora de rojo sobre fondo gris per tal de reduir l’aforament del divendres 20 de novembre, i acomplir així amb les mesures sanitàries.

La data d’aquesta nova funció serà el dijous – 19/11/20 a les 21h al mateix Teatre Plaza de Castelldefels.

Als compradors d’aquest espectacle us demanem que contacteu amb nosaltres enviant un email a teatre.plaza@castelldefels.org o bé a cultura@castelldefels.org en cas  que pugueu canviar la vostra assistència a aquesta nova sessió del dijous – 19/11/20 a les 21h, per tal de poder-te facilitar-vos l’entrada per aquesta nova sessió.

En aquests moments complicats, la col·laboració de tots és important i us agrairem fer aquest canvi de data per alliberar l’aforament de l’espectacle i acomplir les mesures sanitàries.