La cultura no s’atura, #MomentsTeatrePlaza10

Al llarg de tot el període de confinament volem mostrar-vos que tant l’equip del Teatre Plaza com el seu públic seguim emocionalment vinculats amb el Teatre i tenim ganes de tornar a viure moments únics en aquesta situació excepcional.

Us convidem al fet que formeu part del projecte #MomentsTeatrePlaza10, una iniciativa del Teatre en la qual tornarem a recordar els millors moments d’aquests últims deu anys.

Per aquest motiu us animem que compartiu amb nosaltres un vídeo on expliqueu en primera persona una emoció viscuda en el Teatre Plaza en els seus 10 anys d’existència. Compartirem l’enregistrament d’aquest moment!

En les xarxes oficials del Teatre Plaza mostrarem aquests vídeos amb un mateix lema: #MomentsTeatrePlaza10, afegint a continuació l’enregistrament real del moment que hàgiu triat.

Perquè a través de les vostres millors impressions, tots aquells que estimen el teatre podrem tornar a viure moments únics!

Característiques del vídeo:

. En vertical
. Il·luminació màxima (eviteu penombres o contrastos de llum).
. Possibilitat de gravar-ho amb el mòbil o qualsevol aparell domèstic apte per a enregistrament.
. Durada màxima: 30 segons.
. Enviament del vídeo per correu electrònic a teatre.plaza@castelldefels.org
. Data límit: diumenge 26 d’abril de 2020

Com heu de gravar-ho?
1. Premeu el REC i compteu mentalment fins a 5 mirant a cambra.
2. Presentar-vos a càmera i expliqueu-nos com és el vostre moment preferit viscut en el Teatre Plaza en els seus 10 anys de vida.
3. Acabeu el vídeo amb un missatge similar a aquest: “Ara quedem-nos a casa perquè molt aviat puguem viure junts més moments en el Plaza”.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Cessió de drets i tractament de dades de caràcter personal:

L’enviament del seu enregistrament a l’adreça de correu electrònic (teatre.plaza@castelldefels.org), suposa la seva acceptació de participació en el vídeo promocional dels deu anys de vida del Teatre Plaza i, en conseqüència, la cessió al Teatre Plaza dels drets d’explotació de propietat intel·lectual sobre el seu enregistrament, amb la finalitat que aquest mateix enregistrament passi a formar part del vídeo promocional. A aquests efectes, cedeix els drets de reproducció, distribució, transformació i comunicació pública (internet inclosa) per a la seva explotació mitjançant internet i xarxes socials, amb caràcter onerós o gratuït, sense exclusivitat, amb la facultat de cessió a tercers a nivell mundial i pel període de temps de protecció previst en la llei fins a la seva entrada a domini públic. Així mateix, s’autoritza la utilització de la seva imatge, amb la finalitat indicada per a la seva reproducció, divulgació i promoció mitjançant internet i xarxes socials. L’anterior cessió de drets es fa amb caràcter gratuït. Els participants garanteixen ostentar la titularitat dels drets derivats dels seus enregistraments i es fan responsables davant tercers que formin part d’aquesta.
Les dades personals dels participants s’incorporaran a un fitxer, propietat de l’Ajuntament de Castelldefels, amb la finalitat exclusiva de gestionar la seva participació en el vídeo promocional. El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb la normativa vigent (Reglament UE/2016/679).