Assaig general amb entrada gratuïta

Divendres 11 de gener de 2019 a les 21 h, iniciem la temporada gener – juny 2019 al Teatre Plaza de Castelldefels.

La companyia VELVET EVENTS, ha estat fent residència al Teatre Plaza de Castelldefels i divendres 11 de gener faran l’assaig general amb públic, oferint l’entrada gratuïta.

VELVET EVENTS neix d’un nou projecte personal i professional. Amb l’experiència acumulada pels seus membres en el GRUPO BALAÑÀ, LA FURA DELS BAUS, BITÒ PRODUCCIONS i EL FESTIVAL TEMPORADA ALTA arriba el moment d’emprendre una nova iniciativa professional independent. En aquest nou repte volen continuar apostant per una “manera pròpia” d’entendre el món del servei integral a l’espectacle. “VELVET EVENTS” pretén apropar artistes ja consagrats, amb els que ha col·laborat en anteriors ocasions, juntament amb formacions més joves, sempre vetllant per oferir un producte final de gran qualitat.

A Lapònia, ens expliquen la història de La Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, la Núria, el seu company finès i la filla de tots dos, Martha, de quatre anys.

El petit Nil està il·lusionat, a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. La vetllada entre les dues famílies es presenta idíl·lica, una caseta enmig d’avets nevats, llar de foc, trineus a la porta, entorn familiar plàcid… Però tot s’esguerra quan Martha explica a Nil que el Pare Noel no existeix, és un personatge que es van inventar els adults fa temps per coaccionar als nens i que es portessin bé. La veritat és que és impossible que un sol home reparteixi regals a tots els nens del món en una sola nit….

Podeu recollir les entrades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Castelldefels o el mateix dia de l’espectacle a partir d’1 hora abans de l’inici de la funció a la taquilla del teatre.