Project Description

DANSA

Woman by Aarón Vivancos

Dissabte 30 d’abril de 2022, a les 17h i a les 20h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Aarón Vivancos compta amb més de 20 anys de trajectòria professional en el món de la dansa i l’espectacle. Des de fa 13 anys, és membre de la companyia d’èxit internacional Los  Vivancos. Amb ella ha recorregut escenaris de més de 60 països i ha estat guardonat amb nombrosos premis internacionals de l’àmbit de les arts escèniques. Ara, amb la seva productora, Aarón Vivancos 4All, posa en marxa el xou WOMAN by Aarón Vivancos, del qual és productor, director, coreògraf i compositor musical.

WOMAN by Aarón Vivancos és un espectacle d’autor que ret homenatge a la dona i la situa en el cor del projecte. A través de 7 actes, presenta una reflexió de situacions que moltes dones han experimentat en diferents moments de la seva vida.

Aquesta obra multidisciplinària combina dansa interpretativa amb flamenc d’avantguarda, dramatúrgia, grans efectes audiovisuals i música al més pur estil de les grans bandes sonores de pel·lícules. 7 ballarines i 1 ballarí comparteixen escenari amb dues actrius i amb música gravada per l’Orquestra Simfònica de Budapest i professionals reconeguts per més de 30 pel·lícules per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques o pels Premis Grammy. El vestuari està dissenyat per la firma espanyola Alvarno, present en passarel·les de moda internacionals.

A més, el xou de WOMAN by Aarón Vivancos compta amb un fort compromís social a través del projecte “Balla per la infància”, amb el qual es recaptaran fons per a projectes solidaris.

Un espectacle innovador que no deixarà a ningú indiferent.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
95 minuts

Text/dramatúrgia:
Pilar G. Almansa

Direcció:
Aarón Vivancos

Interpretació:
Dafne Fernández /Eva Isanta

Ballarins:
Ana Isabel Martín, Carlos Romero Jiménez, Celia Ñacle Rivas, Julia Pereira Martíni, Laia Salvador Ramón, Lorena Moreno Antequera, María Gayubo Campo, Tania Martín

Música:
Budapest Symphony Orchestra

Direcció d’orquestra:
Claudio Lanni

ENTRADA GENERAL 18,90
17,01
Entrada LLotja 17,01
15,12
13,23
13,23
13,23
13,23
11,34
9,45