TEATRE FAMILIAR

Sota Sola

Diumenge 9 d’octubre de 2022, 18h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Amb la col·laboració de: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona), Farrés brothers i cia. (Igualada), JAM (Copons), Ka Teatre (Sant Martí de Tous), La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous), PuntMoc (Piera), Teatre Nu (Sant Martí de Tous), Tot Circ (Copons)

UN ESPECTACLE FAMILIAR SOBRE LA IMPORTÀNCIA DE DONAR VALOR A LES PETITES COSES DEL DIA A DIA, PARAR, RESPIRAR, MIRAR-NOS ALS ULLS I ESCOLTAR-NOS.

Descripció: El protagonista de Sota Sola viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim. Però les coses no seran fàcils, perquè pel camí hi trobarà obstacles.

La companyia anoienca Ka Teatre (Maria Berenguer i Montse Pelfort) amb Sota Sola, segueixen jugant i investigant per tal de consolidar el seu propi llenguatge, on combinen teatre visual i d’objectes amb projeccions i música en directe amb un codi senzill on tot està a la vista de l’espectador.

Serveis a l’espectador

Idea original:
Ka Teatre

Durada espectacle:
60 minuts

Direcció:
Ingrid Domingo i Jordi Farrés

Dramatúrgia:
Ka Teatre, Íngrid Domingo i Jordi Farrés

Repartiment:
Maria Berenguer i Montse Pelfort

Titella:
Joan Pena

Companyia:
Ka Teatre

Destinataris:
A partir de 5 anys

ENTRADA GENERAL6,00