Project Description

TEATRE MUSICAL

Mistela, candela, sarsuela

Dissabte 26 de març de 2022, 20h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Tres sarsueles en una. Fresques, còmiques i rimades. Pitarra i Vidal i Valenciano tornen als escenaris com a clàssics d’avui dia per fer-nos matar les penes. Quatre actors i un músic, bevedors de mistela, es fan una sarsuela d’embolics en una sastreria: Corina espera el seu príncep blau, però sa mare planeja que es casi amb Don Mateu, antic conegut de la Sastressa; la Sastressa s’encaterina de Titus, promès de Maria… Sastres, metges i lloros amaneixen el plat dins la versatilitat d’una comèdia musical.

 LA CRITICA DIU

“Es un divertimento muy trabajado cuya intención es reivindicar a estos ingeniosos artistas (Pitarra i Vidal i Valenciano) de hace dos siglos para lo cual han debido llevar a cabo un impresionante trabajo de documentación. Homenajear al pasado desde el presente, desde la osadía de unos jóvenes que tienen poco que perder y que se atreven a mezclar conceptos y épocas con una soltura poco habitual.”

Eduardo de Vicente – El Periódico

“Tot plegat per oferir-nos una sarsuela del segle XXI que, des del primer moment traspua energia per totes les seves costures […] El públic riu i s’ho passa bé, i els aires de sarsuela que respira l’obra s’entremesclen amb ritmes urbans, cançons amoroses i ensucrades a l’estil Disney, petites sorpreses escèniques, jocs de paraules i diversos embolics amorosos que acaben amb un apoteòsic final on l’energia continguda durant tota l’obra es desborda i encomana a l’audiència.” 

Jaume Forés Juliana – Núvol.com 

“Mistela, Candela, Sarsuela se trasforma en un verdadero popurrí de canciones divertidas, músicas trepidantes i coreografías excelentemente concebidas.”​ 

Pablo-Ignacio de Dalmases – Catalunyapress 

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
70 minuts

Idioma:
Català

Direcció:
Gemma Sangerman

Dramatúrgia:
Sílvia Navarro, Gemma Sangerman i Epidèmia Teatre

Idea original:
Mireia Lorente-Picó i Marta Borràs a partir de textos de Serafí Pitarra i d’Eduard Vidal i Valenciano

Arranjaments, direcció musical i piano:
Joel Riu

Músics:
Joel Riu

Intèrprets:
Aida Llop, Mireia Lorente-Picó, Lluís Oliver i Joan Sáez

Coreografia:
Anna Rosell

Producció:
Cristina Ferrer i Epidèmia Teatre

ENTRADA GENERAL12,60
11,34
Entrada LLotja11,34
10,08
8,82
8,82
8,82
8,82
7,56