MÚSICA

Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba en concert

Diumenge 25 d’abril de 2021, 19h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que quan els calendaris els ho permeten comparteixen escenaris.  Concert a  concert  han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

Des dels inicis de la seva carrera, Maria del Mar Bonet no ha deixat mai de cantar al País Valencià. L’any 1970 ja actuava al Micalet i és en aquest mateix teatre on cinquanta anys després i amb Borja Penalba, han enregistrat durant la pandèmia i demostrant que la cultura és segura, cançons noves i composicions inèdites, tot revistant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Acompanyats del percussionista Antonio Sánchez, ara ens presenten en una gira de recitals, el seu nou disc en directe.

Aquest disc és un enorme, inesgotable senyal de llum emès simultàniament per dos focus potentíssims. La sintonia entre Borja Penalba i Maria del Mar Bonet és fonda i anava a escriure perfecta: ho és, però d’una perfecció feliçment rara, perquè està exempta de la fredor solemne que sol acompanyar les obres que reben el qualificatiu de perfectes.

Sebastià Alzamora

Aquest disc és una conversa desperta i un esclat de poesia; una festa per als sentits i, també, una bufetada amb la mà estesa al virus traïdor. En un moment en què era tan fàcil desanimar-se, la Maria del Mar, de la mà del Borja i de l’Antonio, lluny de rendir-se, s’alçà i tornà a brindar per la vida i per l’art, tot demostrant-nos que, de vegades, els horitzons són a l’abast de les nostres mans.

Jordi Bianciotto

Serveis a l’espectador

Duració espectácle:
75 minuts

Interpretació:
Maria del Mar Bonet (veu i guitarra)
Borja Penalba (veu, guitarra, stompbox i pandereta)
Antonio Sánchez (percussions)
Toni Cuenca (contrabaix)

Idioma:
Català

ENTRADA GENERAL17,30
15,57
Entrada LLotja15,57
13,84
12,11
12,11
12,11
10,38