Project Description

TEATRE FAMILIAR

Mare terra

dilluns 7 de desembre de 2020, 12h // Lloc: Teatre Plaza

Streaming

Veure Mare terra

Descripció

A càrrec de la Companyia del Príncep Totilau. És un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra.

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

Espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

Cal recollir l’entrada anticipada o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. L’activitat es retransmetrà en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels (https://www.youtube.com/user/castelldefelstv). Per a més informació: www.teatreplaza.org

Serveis a l’espectador

Direcció escènica i dramatúrgia:
Marc Hervàs

Ajudant de direcció:
Júlia Brescó

Intèrprets:
Clara Dalmau i Jordi Hervàs

Veu del Bernat:
Laura Hervàs

Titelles, objectes i vestuari:
Martí Doy

Escenografia:
Anna Alcubierre

Il·luminació:
Nick Hersh

Espai sonor:
Jean-Marc Savre

Maquinària escènica:
Francesco della Mirandola

Fotografia:
Dani Querol

Confecció del vestuari:
Gustavo Adolfo Tarí

Producció executiva:
Clara Dalmau

Distribució i premsa:
Lorena Benesey

ESPECTACLE
GRATUÏT