DANSA FAMILIAR

La gata que volia canviar la història

Dimecres 6 de desembre de 2023, 18:00 h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí és una història de quatre animals que viuen en un arbre banià. No són amics, són més aviat preses i depredadors. Tots viuen amb una mica de por a l’animal que està per sobre d’ells en l’arbre, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau en un parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai el matarà. Després de l’incident, la gata intenta fer-se amiga del ratolí, però ell mai acaba de confiar-hi i és finalment el mussol qui hi intervé.

La història pretén parlar sobre confiança i lleialtat en contrast amb les lleis de la naturalesa. L’obra compta amb els quatre ballarins que manipulen els titelles, una escenografia modular que representa l’arbre banià i situacions intel·ligibles entre els personatges, com el conflicte de la gata i el ratolí.

L’esperit dels contes hindús consisteix a plantejar preguntes sobre la moral i el raonament dels personatges. La gata es qüestiona els rols establerts i el camí triat per a ella; el mussol és rigorós amb les regles (que l’afavoreixen bastant); el llangardaix no vol cap mena d’esforç i el ratolí està massa espantat per intentar-ho.

  • Un nou espectacle de titelles, dansa i visuals per a tots els públics
  • Basat en un conte hindú
  • Espectaculars titelles d’animals per a una història d’amistat, confiança i col·laboració

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
50 min.

Idioma:
Català

Coreografia i direcció:
Thomas Noone

Ajudanta de direcció:
Alba Barral

Dramatúrgia:
Montse Puga

Interpretació:
Berta Martí, Joel Mesa, Hector Puigdomènech i Eleonora Tirabassi

Companyia:
Thomas Noone/Dansa

Destinataris:
A partir de 4 anys

ENTRADA GENERAL6,30€
5,67
Entrada LLotja5,67
5,04
4,41
4,41
4,41
4,41
3,78
Entrades escola municipal de dansa3,15