TEATRE / MÚSICA

La filla del mar

Dissabte 20 de novembre de 2021, 20h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

L’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències. La filla del mar, d’Àngel Guimerà, és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d’una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.

La companyia LA BARNI TEATRE la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
100 minuts

Idioma:
Català

Text i lletres:
Jaume Viñas

Música i lletres:
Marc Sambola

Intèrprets:
Xavi Casan, Mariona Castillo, Candela Díaz, Gracia Fernández, Irene Jódar, Albert Mora, Arnau Puig, Marc Sambola, Clara Solé i Toni Viñals

Moviment:
Teresa G. Valenzuela

Orquestració:
Óscar Peñarroya

Direcció musical:
Marc Sambola

Direcció:
Marc Vilavella

Producció:
Focus

Companyia:
La Barni Teatre

ENTRADA GENERAL21,00
Entrada per al VxL i alumnes del CPNL16,80
18,90
Entrada LLotja18,90
16,80
14,70
14,70
14,70
12,60