TEATRE FAMILIAR

El viatge de l’elefanta Sara

Diumenge 24 d’abril de 2022, 12h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és possible.

Anant al darrere de la Marieta, la bibliotecària del barri, comença una aventura que ens durà a l’Àfrica. Allà coneixerem la Sara, l’elefanta somiatruites, vergonyosa i poruga, que persegueix un somni: volar amb bicicleta per damunt dels núvols. Pedalant dalt de la seva bicicleta vermella, coneixerà la resta de protagonistes i junts creuran que res és impossible.

El conte és un recorregut per les emocions dels personatges: la timidesa, la valentia, la felicitat, l’enuig i la susceptibilitat, tractades amb ulls d’infant.
La música i la poesia són presents en diversos moments de l’espectacle, que inclou cançons tradicionals cantades en directe, amb arranjaments originals compostos per Dani Molina.

L’espectacle també ajuda al desenvolupament de les capacitats expressives i la sensibilitat teatral, i estimula la receptivitat: la imaginació i la fantasia, l’atenció, l’observació i l’escolta activa.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
45  minuts

Idioma:
Català

Direcció artística i adaptació teatral:
Francesca Masclans i David Cuspinera

Interpretació:
Eva González

Música:
Dani Molina

Companyia:
Lady Alberginia i el Senyor Patata Produccions

Destinataris:
De 2 a 5 anys

ENTRADA GENERAL6,00