TEATRE

El sopar dels idiotes

Dimarts 6 de desembre de 2022, 20h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

El sopar dels idiotes, de Francis Veber, és una comèdia divertida i original que s’ha convertit en un dels clàssics de l’humor més representats amb èxit a tot el món.

Torna als nostres escenaris una de les millors versions d’una comèdia que no passa de moda per a oferir-nos una divertidíssima crítica d’una societat en la qual no és fàcil saber qui és realment l’idiota.

El sopar dels idiotes narra la història d’un executiu que sol sopar setmanalment amb amics –tots ells homes de negocis– i un convidat molt particular. L’objectiu és presentar, en petit comitè, a un desconegut seleccionat per tenir alguna afició que consideren estúpida.

En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d’hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantesques d’edificis famosos fets amb llumins i que ell mateix construeix. La història s’embolica quan, hores abans del sopar, l’executiu sofreix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a casa seva. És llavors quan, en poca estona, el funcionari aconsegueix donar-li la volta a la vida de l’altre, que acaba sent abandonat per la seva dona, la seva amant i el seu metge, a més de patir una severa inspecció per part d’hisenda.

Serveis a l’espectador

Idioma:
Català

Durada espectacle:
100 minuts

Direcció:
Pep Anton Gómez

Dramatúrgia:
Francis Veber

Adaptació:
Paco Mir

Producció:
Vània Produccions

Intèrprets:
David Olivares, Artur Busquets, Anna Gras-Carreño, Toni González, Jordi Vidal Gómez i Ariana Bruguera

ENTRADA GENERAL18,90
17,01
Entrada LLotja17,01
15,12
15,12
15,12
13,23
13,23
13,23
13,23
11,34