TEATRE AMATEUR

El fantasma de Canterville

Dissabte 5 de juny de 2021, 20h. // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Benvinguts al Castell de Canterville, recordin que quedar-se a dormir queda sota la seva responsabilitat. Molestar als fantasmes pot tenir greus conseqüències.
Una família dels Estats Units, ha comprat el castell de Canterville a Anglaterra. Lady Canterville, la propietària anterior, els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville deambula a l’edifici des de fa 500 anys, des que va assassinar a la seva esposa Lady Eleonore de Canterville. Però el Sr. Otis, estatunidenc, modern, ric i pragmàtic, ignora els advertiments. La família es muda a la mansió, atesa per Olga i Nina, dues empleades sinistres que guarden el Castell des dels últims 50 anys per herència familiar.
Sir Simon, amb l’ajuda de Lord Roland, un altre fantasma que mitjançant una sessió d’espiritisme, van tirar del seu propi castell Windsor, intenten espantar-los sense cap èxit. D’una manera hilarant es converteixen en les víctimes de les bromes de la família Otis. Però la filla dels Otis, Virginia, conscient del que succeeix, s’apesara del turmentat fantasma i al final decideix ajudar-lo perquè pugui descansar en pau.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
95 minuts

Elenc:
Lady Canterville: Helena Gracia
Lewis: Pedro Méndez Reynés
Olga: Valeria Castilla
Nina: Pauline Damann
Petunia Otis: Elena Gil
Clark Otis: Fernando Cuchietti
Virginia Otis: Mar Jimenez Gil
Fantasmes: Sir Simon: José Santiso & Lord Roland: Joan Roca Antolí

Direcció i adaptació de la novel.la d’Oscar Wild:
Sammy Taylor

Producció:
Performing Arts

ENTRADA GENERAL10,00
Entrada LLotja7,00