MÚSICA

Trio Arrabal, tango en estat pur

Divendres 5 de novembre de 2021, 20h // Lloc: Sala Margarida Xirgu

Descripció

La formació planteja un repertori intimista on només amb una veu, una guitarra i un acordió es passegen pels tangos de principis del segle passat fins a l’actualitat, en el marc del programa ‘Viu el Parc’

Trio Arrabal planteja en aquest concert un repertori intimista on només amb una veu, una guitarra i un acordió es passegen pels tangos de principis del segle passat fins a l’actualitat. Els seus components, el tenor argentí Juan Carlos Blanco, el guitarrista Mario Bernaus i l’acordionista Francesc Membrives són tres músics amb una àmplia trajectòria professional. Amb la seva fusió volen oferir un repertori variat que integra el clàssics Mañana zarpa un barco, Mi Buenos Aires querido o Anclado en París, entre d’altres. D’aquesta manera, el grup convida a viatjar descobrint tangos antics amb les més belles melodies fins a arribar al seu màxim exponent vocal: Carlos Gardel “El zorzal criollo”.

El Tango sorgeix com a nou moviment musical a Argentina al segle XIX (1840) quan comença a rebre gran quantitat d’immigrants tant externs com interns en convertir-se en una nació de gran exportació agro-ramadera.

DINS DEL PROGRAMA VIU EL PARC DE GARRAF, D’OLERDÒLA I DEL FOIX

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
60 minuts

Tenor Argentí:
Juan Carlos Blanco

Guitarra:
Mario Bernaus

Acordionista:
Francesc Membrives

ESPECTACLE
GRATUÏT