TEATRE, MÚSICA

Dream Girls

Dissabte 11 de març a les 20h, diumenge 12 de març a les 19h // Lloc: teatre Plaza

Descripció

Castelldefels a escena

Ambientada en els anys 60 i 70. Effie White, Deena Jones i Lorrell Robinson formen un prometedor grup musical anomenat The Dreamettes.

Un ambiciós venedor de Cadillacs amb ganes d’entrar en el món de l’espectacle, anomenat Curtis Taylor Jr, les descobreix en un concurs de talents i s’ofereix a actuar com manager del trio. Els proposa l’oportunitat de la seva vida: convertir-se en el cor de la famosa i extravagant Gina «La Felina» Early. A poc a poc, Curtis canvia l’aspecte i el so del trio, promocionant-lo sota el nom de «The Dreams», suavitzant el seu so soul cap a un pop més comercial.
Però els focus se centren cada vegada més en Deena, i Effie desapareix en l’ombra. Encara que «The Dreams» no triguen a convertir-se en un autèntic fenomen, aviat s’adonen que el preu de la fama és més alt del que imaginaven.

Per primera vegada a Espanya i per primera vegada amb text i cançons en castellà, La Quarta Paret Produccions porta a l’escenari del Teatre Plaza una adaptació del mític musical de Broadway, lliurement inspirat en la història de Diana Ross i les Supremes, i en l’auge de la discogràfica i productora musical Motown Rècords. El muntatge inclou cançons tan emblemàtiques com “Dreamgirls”, “Steppin´ to the bad side” o “One night only”.

Estrenat a l’any 1981, amb música d’Henry Krieger i guió de Tom Eyen, Dreamgirls va ser guardonada amb 6 premis Tony en 1982 i 2 premis Grammy en 1983.

A l’any 2006 Warner Bros va realitzar una adaptació cinematogràfica dirigida per Bill Condon amb Beyoncé, Jamie Foxx i Eddie Murphy. La pel·lícula va suposar també l’Oscar per a Jennifer Hudson per la seva interpretació de Effie White, i a la Millor Mescla de So, que va estar a càrrec de The Underdogs.

Serveis a l’espectador

Durada de l’espectacle:
2 hores (Descans de 15 minuts)

Adaptació, direcció, coreografies, escenografia i vestuari:
Patt Egea

Direcció musical, traducció i adaptació de cançons:
Sonia Catot

Traducció literària:
Sergio Medina

Interpretació:
Lucía Fructuoso, Conchi Moreno, Júlia Fructuoso, Jana Espinosa, Sergio Medina, Marta González, Van Pedrajas, Nicolás Comparato, Jose Sala, Carmen Gili, Mónica Martín, Emma Pallarès, Lucía Ramírez, Helena Español, Nuria Fernández, Lucía Fuentes, Mar Santiago, Nahuel Gallar.

ENTRADA PLATEA10,00
ENTRADA LLOTJA8,00