MÚSICA

Concert Solidari d’Halldor Mar

Dissabte 18 de novembre de 2023, 19:00 h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Assistint a aquest concert solidari col·labores a un projecte de cooperació en l’àmbit educatiu, l’Escola Tumaini ubicada a Kayna, est de la República Democràtica del Congo. Aquesta escola ofereix educació primària i aquest curs 2023-24 també secundària a 419 alumnes. Aquests menors viuen a un entorn de risc, per l’extrema pobresa provocada per la situació hòstil de la zona on habiten. Una zona controlada per grups paramilitars que es dediquen a l’extracció il·legal de minerals que utilitzem per la nostra alta tecnologia.

Halldor Mar, cantautor  i guitarrista d’origen islandès , conegut per presentar el programa Katalonski a TV3, ens deleitarà amb el seu folk acústic. Mar ha versionat en anglès alguns èxits de la Nova Cançó, així reconeixerem en el seu “Shake it baby” el Remena nena de la  Guillermina Motta, o El Paraules d’amor d’en Serrat en el seu “Words of love”, o al “The wind”, el vent d’en Raimon.

Aíxi les dues entitats organitzadores : Escola i AFA de l’Escola Petit Món Felisa Bastida i l’Ongd Solidaritat Castelldefels Kasando (SCK) us esperem el dissabte 18 de novembre a les 19h al Teatre Plaza de Castelldefels, per a explicar-vos l’agermanament de fa 15 anys de les escoles Tumaini a Kayna i Petit Món a Castelldefels.

I si perquè com deia el Sisa hi ha ESPERANÇA ( TUMAINI)  i “Qualsevol nit pot sortir el sol” o com ara ens cantarà Halldor Mar: “The sun could rise tonight”.

Vinga animeu a amics i família que 8 euros de l’entrada no són res!!

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
90 min.

ENTRADA GENERAL8,00