CINEMA

CICLE GAUDÍ: 20.000 especies de abejas

Divendres 29 de setembre, a les 19.30 h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Cocó, de vuit anys, no encaixa en les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a dir-li Aitor, però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres.

La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Viró (Itziar Lazkano) i la seva tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d’abelles i a la producció de mel.

Aquest estiu canviarà les seves vides i obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i temors. I sobretot, a Ane a ser per fi honesta amb si mateixa.

Biznaga d’Or al Festival de Màlaga 2023 – Os de Plata a la millor interpretació femenina per a Sofía Otero – Premi Guild Film Prize (millor pel·lícula en competició segons exhibidors alemanys).

  • NO RECOMANADA PER A MENORS DE SET ANYS
  • ESPECIALMENT RECOMANADA PER AL FOMENT DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
129 min.

Guió i direcció:
Estibaliz Urresola Solaguren

Gènere:
Drama/ transsexualitat / infància

Versió:
Eusquera-castellà (la part d’eusquera se subtitularà al català)

​Intèrprets:
Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ane Gabarain, Itziar Lazkano, Martxelo Rubio, Sara Cózar, Unax Hayden, Andere Garabieta i Miguel Garcés

ENTRADA GENERAL4,50
3,00
3,00
3,00
3,00
3,00
3,00
3,00
3,00
Carnet Jove3,00