Project Description

TEATRE AMATEUR

Chicago


Divendres 27 de novembre de 2020: 21h. // Lloc: Teatre Plaza
Dissabte 28 de novembre de 2020: 21h. // Lloc: Teatre Plaza
Diumenge 29 de novembre de 2020: 19h  // Lloc: Teatre Plaza

Slide Slide Slide

Descripció

Ambientada enmig de l’extravagant decadència dels anys 20, Chicago explica la història de Roxie Hart i Velma Kelly, dues dones ambicioses empresonades per crims passionals, que lluiten per guanyar-se el favor de Billy Flynn, un famós advocat que utilitza la premsa sensacionalista per aconseguir la llibertat dels seus clients. Les dues s’enfrontaran per obtenir la fama a qualsevol preu.

Tot això en un musical vibrant i sofisticat que porta ja 13 anys representant-se a Broadway ininterrompudament i que compta amb cançons tan conegudes com “All That Jazz”, “Roxie” o “Cell Block Tango”.

Chicago és una barreja de comèdia negra i drama carcerari, una veritable institució a Broadway i en la qual es va basar la famosa pel·lícula de el mateix nom guanyadora de diversos Oscars i d’enorme èxit entre el públic. Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, i amb música de John Kander, Chicago ha guanyat, entre d’altres, sis premis Tony i un Grammy.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
105 minuts

Interpretació:
Judith Torralba, Lucía Fructuoso, Sergio Medina, Juan Kaiser, Carmen Gili, Jordi Agustí, Carmen Miravalls, Jose Sala, Jana Espinosa, Helena Español, Emma Pallarès, Van Pedrajas, Deborah Navia, Marta González, Mónica Martín, Nuria Fernández i Cristina Gargallo

Direcció artística:
Patt Egea

Adaptació del guió:
Patt Egea

Coreografia:
Patt Egea

Direcció musical:
Sònia Catot

Idioma:
Castellà

Producció:
La Cuarta Pared

ENTRADA GENERAL 6,30