Project Description

TEATRE AMATEUR

Chicago

Dissabte 15 de maig del 2021, 17h / 21h // Lloc: Teatre Plaza

Slide Slide Slide

Descripció

CASTELLDEFELS A ESCENA

Ambientada enmig de l’extravagant decadència dels anys 20, Chicago explica la història de Roxie Hart i Velma Kelly, dues dones ambicioses empresonades per crims passionals, que lluiten per guanyar-se el favor de Billy Flynn, un famós advocat que utilitza la premsa sensacionalista per aconseguir la llibertat dels seus clients. Les dues s’enfrontaran per obtenir la fama a qualsevol preu.

Tot això en un musical vibrant i sofisticat que porta ja 13 anys representant-se a Broadway ininterrompudament i que compta amb cançons tan conegudes com “All That Jazz”, “Roxie” o “Cell Block Tango”.

Chicago és una barreja de comèdia negra i drama carcerari, una veritable institució a Broadway i en la qual es va basar la famosa pel·lícula de el mateix nom guanyadora de diversos Oscars i d’enorme èxit entre el públic. Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, i amb música de John Kander, Chicago ha guanyat, entre d’altres, sis premis Tony i un Grammy.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
105 minuts

Interpretació:
Marta González, Lucía Fructuoso, Sergio Medina, Juan Kaiser, Carmen Gili, Jordi Agustí, Jose Sala, Jana Espinosa, Helena Español, Emma Pallarès, Van Pedrajas, Deborah Navia, Mónica Martín, Nuria Fernández i Cristina Gargallo

Direcció artística:
Patt Egea

Adaptació del guió:
Patt Egea

Coreografia:
Patt Egea

Direcció musical:
Sònia Catot

Idioma:
Castellà

Producció:
La Cuarta Pared

ENTRADA GENERAL 11,00