TEATRE

Cartes d’amor

Divendres 20 d’octubre de 2023, 20h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

L’obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que es llegeixen l’un a l’altre les notes, cartes i postals, en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

Andrew i Melissa, tots dos nascuts en una família rica i ben posicionada, són amics de la infància, i la seva correspondència comença amb una targeta d’agraïment d’aniversari i continua amb postals dels seus centres d’estiueig. Hi ha cartes en què es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu recorregut en internats i universitats.

Mentre Andy estudia dret a Yale amb excel·lents qualificacions, Melissa va d’escola en escola suspenent. Mentre Andy va a la guerra, Melissa es casa, però el seu vincle amb Andy segueix sent fort i ella manté el contacte fins i tot quan ell també es casa, es converteix en un advocat d’èxit, entra en política i finalment és elegit al Senat dels Estats Units.

Amb un matrimoni trencat, Melissa flirteja amb l’art i els gigolós, beu més del que hauria de beure i se separa dels seus fills.

L’espectador coneixerà les seves vides, l’amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i la fragilitat de l’ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat.

Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta peça magistral.

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l´èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d´amor és, després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
110 minuts

Idioma:
Català

Direcció:
Jordi Andújar i Marc Rosich

Dramatúrgia:
Adaptació de Marc Rosich del llibre d’A.R. Gurney

Interpretació:
Lloll Bertrán i Àlex Casanovas

Música i direcció musical:
Marc Sambola

Producción:
A.N.E.X.AL

ENTRADA GENERAL12,60€
11,34
Entrada LLotja11,34
10,08
10,08
10,08
8,82
8,82
8,82
8,82
7,56