MÚSICA

Carmen Linares

Dissabte 18 de març de 2023, 20h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Carmen Linares ja ha conquistat per mèrits propis un lloc privilegiat en la cultura espanyola contemporània. Pertany a la millor generació del flamenc al costat de Camarón, Paco de Lucía, Enrique Morente, Manolo Sanlúcar, José Mercé i Tomatito. Carmen Linares està reconeguda com una llegenda viva del flamenc.

En l’espectacle Imagen de tu huella ens interpreta un repertori imprescindible fruit de la seva passió pel teatre i la poesia. En els seus quaranta anys de carrera en solitari s’ha convertit en la principal cantaora dels nostres poetes universals, Federico García Lorca, Juan Ramón Jiménez, Miguel Hernández i Rafael Alberti. Els seus versos flamencs s’han escoltat en auditoris com el Carnegie Hall de Nova York, la Cité de la Musique a París, l’Òpera de Sidney o el Teatro Colón de Buenos Aires.

Imagen de tu huella és un concert on la veu d’una dona ens esgarrapa i ens acaricia al mateix temps. És la veu de Carmen Linares, llegenda viva del flamenc, que recentment ha obtingut el **Premi Princesa d’Astúries de les Arts 2022.**

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
90 minuts

Interpretació:
Carmen Linares, cantaora; Pablo Suárez, piano; Salvador Gutiérrez i Eduardo Pacheco, guitarres i Lucía Espín actriu

ENTRADA GENERAL17,30
15,75
Entrada LLotja15,75
13,84
12,11
12,11
12,11
12,11
10,38