TEATRE MUSICAL

Cancán Rouge, el musical

Divendres 4 de juny de 2021, 21h. // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Entrades exhaurides

Sammy Taylor, directora de Performing Arts, torna a portar una nova adaptació a l’escenari, de la pel·lícula Moulin Rouge, de Baz Luhrmann protagonitzada per Nicole Kidman i Ewan McGregor.

Cancán Rouge, és un musical de judebox replet de mashups que et faran saltar de la butaca per a ballar, dirigit i adaptat per Sammy Taylor amb la producció musical de Marcelo Andino, adaptació i direcció musical de Pau Rubio i les espectaculars coreografies de Núria Querol.

En una època de decadència a París, la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. En el Moulin Rouge, un bordell per a l’alta societat, les cortesanes ofereixen cada nit el seu espectacle amb l’anhel de tenir algun dia una vida millor.

Harriet, la Madame del bordell, aconsegueix convèncer un ric duc perquè inverteixi en el Moulin Rouge i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants tinguin l’oportunitat de ser veritables actors. Però entre aquests fills de la nit la bondat i l’esperança es veuen constantment amenaçades per la maldat i la luxúria. Setini, la cortesana més famosa del Moulin Rouge serà l’encarregada de convèncer el duc que això és possible, però al llarg del procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un amor veritable. Tu què triaries?

Amb un espectacular vestuari i posada en escena … Serà espectacular, espectacular!

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
120 minuts

Interpretació:
Broadway Company
Joan Roca, Jaume Monfort, Arnau Garzón, Elisa Scianca, Fabio Cardozo, Kevin Dannenberg, Dana C. Redmond, Aida Vázquez, Martina Nieto, Mar Jimenez, Maelie Jaffrin, Joan Cesena, Marina Figueras, Miriam Villa, Laia Calasán, Carla Pascual, Miriam Hervás, Ana Félez

Direcció:
Sammy Taylor

Adaptació del guió:
Sammy Taylor

Coreografia:
Núria Querol

Producció musical:
Marcelo Andino

Producció:
Performing Arts

Idioma:
Castellà

ENTRADA GENERAL12,60
Entrada LLotja10,00