Project Description

TEATRE AMATEUR

Cancán Rouge, el musical

Dates finals emisió del 20 al 27 novembre // Espectacle Online

Slide Slide Slide

Cancán Rouge ONLINE

Veure espectacle Cancán Rouge

Descripció

S’han tornat els diners a totes les persones que han comprat entrades des d’Entrapolis

CASTELLDEFELS A ESCENA

En una època de decadència a París, la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. En el Moulin Rouge, un bordell per a l’alta societat, les cortesanes ofereixen cada nit el seu espectacle amb l’anhel d’algun dia tenir una vida millor.

Marie, la madame del bordell, aconsegueix convèncer a un ric Duc perquè inverteixi en el Moulin Rouge i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants tinguin l’oportunitat de ser veritables actors. Però entre aquests fills de la nit la bondat i l’esperança es veuen constantment amenaçades per la maldat i la luxúria. Setini, la cortesana més famosa del Moulin Rouge serà l’encarregada de convèncer al Duc que això és possible, però al llarg del procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un amor veritable. Tu que triaries?

Amb un espectacular vestuari i posada en escena … Serà espectacular, espectacular!

Sammy Taylor, Directora de Performing Arts, torna a portar una nova adaptació a l’escenari, de la pel·lícula Moulin Rouge, de Baz Luhrmann protagonitzada per Nicole Kidman i Ewan McGregor.

Cancán Rouge, és un musical de judbox replet de mashups que et faran saltar de la butaca per a ballar, amb la producció musical de Marcelo Andino, adaptació i direcció musical de Pau Rubio i les espectaculars coreografies de Núria Querol.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
100 minuts

Interpretació:
Joan Roca,  Juame Monfort, Arnau Garzón,  Elisa Scianca, Fabio Cardozo, Dana Redmon, Aida Vazquez, Nina Rubira, Mar Jimenez, Maelie Jaffrin, Aina Pous, Joan Cesena, Marina Figueras, Miriam Villa, Ana Félez, Kevin Dannenberg, Laia Calasán i Carla Pascual

Direcció:
Sammy Taylor

Adaptació del guió:
Sammy Taylor

Coreografia:
Núria Querol

Producció musical:
Marcelo Andino

Idioma:
Castellà

ESPECTACLE
GRATUÏT