TEATRE FAMILIAR

Cabaret Sullivan’s

Diumenge 16 d’abril de 2023, 18h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

Tres artistes reconeguts mundialment i amb àmplia trajectòria treballant junts, arriben amb il·lusió a Catalunya per realitzar els seus espectaculars números circenses en els quals demostren el seu talent i experiència… encara que… en ocasions, sorgeixen algunes “ensopegades” a l’hora de realitzar “el més difícil encara”… i no els surt tan perfecte com ells pretenien… Però l’esperit d’unió, els ànims i la motivació, faran que aconsegueixin acabar l’espectacle i aprofitar per a celebrar, una vegada més, l’alegria d’estar vius!

Igor es distingeix per la seva elegància, és una persona seriosa i es queixa per tot, de vegades s’enfada o es queda molest perquè vol que surti tot perfecte. També li agrada molt xinxar els seus companys, especialment Piquitxitu. Rosa Roseta és presumida i coqueta per naturalesa. És molt perfeccionista i exigent: sempre vol que tot estigui ordenat i en el seu lloc, però ella mateixa és una mica desastre i ho fa pagar amb els seus companys. Piquitxitu és una persona juganera, li agrada fer bromes als seus companys i sempre està content. Viu en el seu món d’alegria, i li encanta la seva feina.

Es tracta d’un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, i sobretot amb varietat de números d’alta qualitat tècnica: monocicles, acrobàcia dinàmica en trio, rola-bola en duo, malabars, minitrapezi giratori, manipulació d’objectes i molt humor! És també un espectacle on el públic juga un paper important a causa de la seva interacció i presència; un còctel per a gaudir-lo al màxim en tots i cadascun dels seus moments.

Serveis a l’espectador

Durada espectacle:
55 minuts

Text i direcció:
Dani Xerta

Companyia:
La Roda Produccions

Destinataris:
A partir de 4 anys

Idioma:
Català

ENTRADA GENERAL6,00