Project Description

TEATRE, MÚSICA

CABARET

Diumenge 20 d’octubre de 2019, 19h // Lloc: teatre Plaza

Venda entrades 9 de setembre de 2019

Descripció

Ambientat al Berlín de 1932, CABARET és el musical que mostra com deixar-se guiar pel cor per a sobreviure en un món que s’enfonsa. Governat pel seu inquietant i divertit Mestre de Cerimònies (MCee), el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l’imparable creixement de l’hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista estatunidenc Cliff Bradshaw o el romanç entre Fraülain Schneider i el propietari jueu d’una fruiteria, Herr Schultz.

Amb diverses de les cançons emblemàtiques de la història dels musicals: Willkomen, Cabaret, Money Money… CABARET és El Musical de Broadway que tothom hauria de veure.

Les entrades estaran a la venda a partir del 2 de setembre a Ticketea, l’ OAC de l’Ajuntament o 1 hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

Serveis a l’espectador

Durada
1h i 45 minuts

Direcció, adaptació i coreografies
Patt Egea

Direcció musical
Sonia Catot

Elenc
Judith Torralba, Juan Kaiser, Sergio Medina, Rubén Buenadicha, Jordi Agustí, Carmen Gil, Marta González, Juani Ledesma, Lucía Fructuoso, Júlia Fructuoso, Jose Sala, Mónica Martín, Montse Obispo, Michelle Pérez i Jana Espinosa.

Producció
La Quarta Paret

ENTRADA GENERAL 11,00