Project Description

TEATRE, MÚSICA

CABARET

Dissabte 30 de novembre 2019, 21h // Lloc: teatre Plaza

Venda entrades 9 de setembre de 2019

Descripció

Ambientat al Berlín de 1932, CABARET és el musical que mostra com deixar-se guiar pel cor per a sobreviure en un món que s’enfonsa. Governat pel seu inquietant i divertit Mestre de Cerimònies (MCee), el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l’imparable creixement de l’hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista estatunidenc Cliff Bradshaw o el romanç entre Fraülain Schneider i el propietari jueu d’una fruiteria, Herr Schultz.

Amb diverses de les cançons emblemàtiques de la història dels musicals: Willkomen, Cabaret, Money Money… CABARET és El Musical de Broadway que tothom hauria de veure.

Que bien suenan en directo!!! Continuamos con los ensayos 😊#vozendirecto #vozendirectosiempre #aquinohayplayback ENTRADAS: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-life-is-a-cabaret/ y Ajuntament de Castelldefels18 y 20 de octubre en #teatreplazacastelldefels #teatreplaza Castelldefels Cultura #castelldefelscultura La cuarta pared – Castelldefels

Publicada por Sergio Medina González en Miércoles, 11 de septiembre de 2019

Serveis a l’espectador

Durada
1h i 45 minuts

Direcció, adaptació i coreografies
Patt Egea

Direcció musical
Sonia Catot

Elenc
Judith Torralba, Juan Kaiser, Sergio Medina, Rubén Buenadicha, Jordi Agustí, Carmen Gil, Marta González, Juani Ledesma, Lucía Fructuoso, Júlia Fructuoso, Jose Sala, Mónica Martín, Montse Obispo, Michelle Pérez i Jana Espinosa.

Producció
La Quarta Paret

ENTRADA GENERAL 11,00