Project Description

DANSA

Ballem per Ucraïna – TАНЦЮЙ З УКРАИНОЮ

Diumenge 3 de juliol de 2022 a les 19.00 h // Lloc: Teatre Plaza

Descripció

El Teatre Plaza de Castelldefels presenta la gala benèfica Ballem per Ucraïna, el diumenge 3 de juliol, organitzada per la Creu Roja, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels.

Un espectacle de dansa que té per objectiu recaptar el màxim de diners possibles per a ajudar al poble ucraïnès. Organitzat per la Creu Roja, la recaptació anirà íntegrament per a destinar-la a els/les refugiats/as. És possible col·laborar comprant les entrades, que ja estan a la venda per un preu de 10 euros, o mitjançant els donatius de Fila 0 (Fundació primera Fila).

La Fundació de Foment Europeu és l’encarregada d’organitzar l’espectacle de dansa clàssica i neoclàssica amb l’ajuda del Real Cercle Artístic i Gram Wilhelm, els dos a càrrec del BCN City Ballet i el Barcelona Dansi Center, i en col·laboració amb el Teatre Plaza de Castelldefels.

L’espectacle de dansa clàssica i neoclàssica combinarà noves creacions coreogràfiques amb unes altres ja existents, amb les quals els artistes mostraran el seu talent a través de peces grupals, sol o projeccions de vídeos de ballarins de primer nivell que se sumen a aquesta iniciativa.

Amb aquesta iniciativa, es donarà l’oportunitat al públic de solidaritzar-se amb el poble ucraïnès i gaudir d’un espectacle de dansa de primer nivell sota la direcció de Georgina Rigola, i amb els coreògrafs Carlos Bonilla, Marcelo Sáez i Richard De Alton i els mestres Elisabet Pérez i Leandro Sanabria.

Serveis a l’espectador

ENTRADA GENERAL10,00