Avui divendres 27 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre. Us pensàveu que a causa del COVID-19 i que per mesures preventives el Teatre Plaza està tancat, no ho celebraríem plegats? Des de l’equip de Castelldefels Cultura volem celebrar-ho més que mai, i per aquest motiu ens acompanyen representants d’algunes de les companyies de teatre de la nostra ciutat.

Samy Taylor – directora de Performing Arts
Pat Egea – directora de la Cuarta Pared
Sandra di Maio – directora de Diviertt
Mari Carmen González – directora de Paranoia Studi

Aquestes escoles de teatre no han cessat les seves classes, reinventant-les ara en format online a través de plataformes que permeten les video-reunions de grups nombrosos de persones. Classes de teatre, cant, música i ball no s’aturen…#laculturanosesuspenesprorroga.
Com a novetat us anunciem que en breu a la web de Castelldefels Cultura trobareu una nova secció : “Propostes culturals #joemquedoacasa” on recopilarem tot de recursos culturals de Castelldefels, d’altres ciutats, i d’arreu del món, per a que aquests dies a casa siguin més entretinguts, divertits i amens. Estigueu atents perquè podreu veure espectacles de les companyies de teatre de Castelldefels, píndoles de poesia, recomanacions de llibres i pel·lícules, manualitats familiars, etc.

Seguiu-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats i propostes.
Facebook –@CastelldefelsCultura
Twitter – @cdfcultura
Instagram – castelldefelscultura