AVÍS IMPORTANT

El confinament nocturn de 22 a 6 hores decretat per la Generalitat obliga a avançar els horaris de les funcions programades al Teatre Plaza • La mesura afecta als concerts de l’Elèctrica Dharma i Duo Arrabal, a l’obra ‘Señora de Rojo sobre fondo gris’, i als musicals ‘CanCan Rouge’ i ‘Chicago’

Ja ha entrat en vigor el confinament nocturn que ha decretat la Generalitat i que prohibeix sortir al carrer entre les 22 i les 6 hores. No obstant això, les activitats culturals podran finalitzar a les 22 hores i es permetrà el retorn a casa de les persones assistents entre les 22 i les 23 hores. Per justificar-ho, el Departament d’Interior ha recomanat que es conservin els tiquets i entrades de les funcions.

Amb motiu d’aquesta nova normativa, vigent des del passat 25 d’octubre, les funcions al Teatre Plaza s’han vist obligades a avançar els seus horaris per adaptar-se a les restriccions del toc de queda.

En aquest context, els propers espectacles al Teatre Plaza queden programats de la següent manera:

• Concert de l’Elèctrica Dharma
Divendres, 30 d’octubre a les 20 h

• Concert de Duo Arrabal
Divendres, 6 de novembre a les 20 h (aquest espectacle es realitza a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado)

• CanCan Rouge
Divendres, 6 de novembres a les 19.30 h
Dissabte , 7 de novembre a les 19 h
Diumenge, 8 de novembre a les 19 h

• Señora de rojo sobre gris
Dijous, 19 de novembre a les 20 h
Divendres, 20 de novembre a les 20 h

• Chicago, el musical
Divendres, 27 de novembre a les 19.30 h
Dissabte, 28 de novembre a les 19 h
Diumenge, 29 de novembre a les 19 h

*Les entrades per a tots aquests espectacles es poden comprar a www.entrapolis.com