AVÍS IMPORTANT

El Teatre Plaza, modifica la seva programació per complir amb les noves restriccions establertes per la Generalitat per frenar la pandèmia de Covid-19

El govern de la Generalitat estableix a partir d’aquest 30 d’octubre noves restriccions per frenar la pandèmia de Covid-19 i evitar el col·lapse de les Unitats de Cures Intensives, que, en poques setmanes, podrien arribar a igualar el pic de la primera onada de la pandèmia.

Aquestes noves mesures estableixen l’aturada de l’activitat cultural. Teatres, cinemes i sales de concert han de tornar a tancar.

Aquestes mesures tenen en principi una vigència de 15 dies.

Reprogramació d’espectacles al Teatre Plaza

Els espectacles afectats pel tancament del teatre i cessament de les activitats culturals són els concerts de l’Elèctrica Dharma Duo Arrabal, i les obres de les companyies locals Coco (Diviertt Teatre) i CanCan Rouge (Performing Arts). Aquests espectacles no podran pujar a l’escenari a les dates previstes, ja que estaven programades dins del període afectat per les mesures Covid implementades des del 30 d’octubre.

Des de l’àrea municipal de Cultura ja es treballa en la reprogramació d’aquests espectacles i es posaran en contacte amb totes les persones que tenien entrades per a aquestes funcions per informar-les de les noves dates.

Tot i que des del Teatre Plaza, les companyies i el món de la cultura animen a no fer-ho, totes aquelles persones que desitgin gestionar la devolució de les entrades poden fer-ho a teatreplaza.org/canvi-entrades