3era Setmana Apropa Cultura! Del 23 al 29 d’octubre

Ja arriba una altra edició de la Setmana Apropa Cultura.

Aquest 2017 la Setmana Apropa ha tingut un manifest amb el que volen deixar per escrit els fonaments i les motivacions del programa. A aquest manifest s’hi pot adherir qui vulgui via la web d’Apropa. Esperem que us agradi!

En aquesta ocasió s’han volgut explicar a través de 4 frases que serviran de fil conductor per als diversos temes que volen tocar des del programa:

“A favor de caure en risc d’inclusió social”
“Depèn únicament i inclusivament de totes i tots”
“Fem de la cultura un privilegi inclusiu”
“Una tasca que requereix dedicació inclusiva”

A més, compten amb la participació desinteressada de l’Alguer Miquel, cantant de Txarango, que protagonitza, juntament amb una persona atesa per una entitat social, una sortida al teatre i una conversa. Si teniu ganes de sumar-vos a la setmana, podeu fer-ho a través de les xarxes amb els següents Hashtags:

#somapropa
#culturaxlainclusio

Podeu penjar fotos a les xarxes de les vostres sortides i usar els hashtags juntament amb la menció de l’equipament on aneu, els farà molta il·lusió i us faran un munt de likes i retuits!
Amb la vostra ajuda podem arribar a més entitats i centres socials per tal que puguin gaudir del programa. El boca-orella funciona i ens farà créixer a tots! Us esperem a la Setmana Apropa, moltes gràcies a totes i tots!

2018-04-03T16:37:29+00:00
X